söndag 3 januari 2010

365 foto 3 Svart

På annandag jul eldhärjades garagelängan där mina föräldrar hade sin bil.
Bilen går inte att rädda enligt skaderegleraren och igår var vi i garaget för att se vad som gick att behålla av alla verktyg och allt annat som kan finnas i ett garage.

Den här vattendunken visar brandens framfart.
Tema nr 289.
Du hittar fler bidrag hos Akson.
Ha en fin dag.

6 kommentarer:

  1. Usch vad det är otäckt med brand! Tur det bara var materiell skada. Kontrasten mellan ren och vit snö och den brända dunken är stark!

    SvaraRadera
  2. Fy så läbbigt. Bränder är otäcka saker. Huvudsaken att inga människor skadas i alla fall när det händer. Vattendunk, hade jag aldrig kunnat gissa. Perfekt för valt tema.

    SvaraRadera
  3. Mardröm, även om det "bara" var garraget.
    Enda positiva var att du fick en effektfull bild!

    SvaraRadera
  4. Fy så hemskt!
    Tur det var garaget.
    Man ser verkligen vad som kan hända.
    Ha en skön kväll.

    SvaraRadera
  5. Men fy så hemskt - och tråkigt! :-( Bränder är ett elände, men man får så klart vara glad om de håller sej till uthus och garage och dylikt. Alldeles för ofta brinner det ju i boningshus också! :-(

    Jag övervägde att göra en särskild blogg för 365-bilderna, men sen tänkte jag att det kanske inte blir så många såna för min del i år heller, så då ryms de ju i min vanliga blogg iallafall! <:-) Skolkade igår, så idag bör jag väl fixa två då... Hm!?

    SvaraRadera
  6. Usch vad läbbigt, brand hemma är en av mina värsta fobier. Är lika glad varje gång jag kommer hem och inget har hänt. Men du fick en bra bild.

    SvaraRadera